Tømrer Frederiksberg

Tømrer på Frederiksberg yder veludført job til tiden

Tømrer Frederiksberg med trofaste medarbejdereVi udfører projekter som snedker og tømrer på Frederiksberg, og er en erfaren virksomhed med mere end 75 års erfaring. Vi holder på at kvalitet og service er nøgleordene, når en opgave skal udføres. Det giver i længden faste kunder, og et vellykket samarbejde.

Viggo Pedersen & Søn A/S håndterer kunder, lige fra de mindre til de store som tømrer på Frederiksberg eller som tømrer i København. Kundelisten indeholder bl.a. kunder i det offentlige, erhvervslivet samt boligselskaber.

Uanset om der er tale om en hovedentreprise, ombygning eller en mindre servicesag, er det vigtigt at bygherren, rådgivere, underentreprenører og andre involverede, formår at kommunikere på den rigtige måde, og har samme målsætning. Dette sikrer alle parter i sagen et optimalt samarbejde. Udover kvalitet, er dette vores hovedfokus når vi arbejder som entreprenør i København

En alsidig tømrer på Frederiksberg

Har du en opgave der kræver tømrer og snedker arbejde fra en alsidig tømrer i Herlev, kan vi hjælpe dig. Vi har bl.a. håndteret opgaver som institutionsrenoveringer, laboratorieombygninger, hospitalsombygninger samt facade og tagrenoveringer.

Som din tømrer på Frederiksberg satser på trofast arbejdskraft, og de fleste af vores svende har været i virksomheden gennem mange år, og yder den høje service og kvalitet der forventes. Du kan derfor regne med et veludført job til tiden fra os.

Viggo Pedersen & Søn yder energivejledning

Skal der renoveres, betyder det ofte, at der skal tages stilling til energioptimeringer. Vi i Viggo Pedersen & Søn A/S er uddannet i at vejlede i hvilke energioptimeringer der er nødvendige, og hvordan det er økonomisk forsvarligt at udføre.

Når du vælger entreprenør, snedker og tømrer på Frederiksberg, og tømrer i Hvidovre, er vi en partner du kan regne med, nu og i fremtiden. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Shopping Basket