Ombygning

Hos Viggo Pedersen & Søn kan vi stå for ombygning af din ejendom

Ombygning

Entreprenør med speciale i ombygning

Går du med planer om ombygning af din ejendom, kan vi enten varetage hele eller dele af projektet. Hos Viggo Pedersen & Søn er vi specialiserede i ombygning af virksomheder i drift.

Ombygning kan være omfattende at få udført, hvorfor vi lægger stor vægt på at gøre arbejdet til mindst mulig gene. Fra projektets start sørger vi for at lægge en realistisk plan for tid og økonomi. Kvalitet og god service er vores kendetegn, hvad end vi står for hovedentreprisen eller fagentreprisen i forbindelse med bebyggelse på din grund.

Vi kan eksempelvis varetage ombygning af følgende typer byggeri:

  • Driftsvirksomheder
  • Etageejendomme
  • Private boliger

Grundig planlægning sikrer et godt resultat

Når du vælger os som din entreprenør ved ombygning, planlægger vi indledningsvis arbejdsprocessen fra A til Z. Således kan vi sørge for, at materialer leveres til rette tid, samt budget og tidsplan overholdes. Hos Viggo Pedersen & Søn finder du en pålidelig og erfaren entreprenør til opgaver i alle omfang. Hvad end du søger en tømrer og entreprenør til ombygning af enkelt rum eller af hele ejendomme, stiller vi gerne op.

Vi har flere års erfaring indenfor tømrerarbejde, og ønsker du en fagentreprenør indover projektet, kan vi også bistå med dette. Hvad end der skal bygges om på arbejdspladser eller i private hjem, tager vi hensyn og viser forståelse.

Tømrerne bygger firma, bygger hytte

Indhent et tilbud

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi stå for ombygning af din ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om projektet og finder frem til de mulige løsning. Vi sikrer en god og stabil byggeproces.

For at høre nærmere kan du enten kontakte os på telefon 36 70 68 34 eller på mail vps@vps.dk. Vi ser frem til at høre mere om opgaven.