Tømrer Hvidovre

Tømrer i Hvidovre udfører opgaver til bygherrens tilfredshed

Tømrer Hvidovre med faste og trofaste kunderMed Viggo Pedersen & Søn A/S får du mere end 75 års erfaring som tømrer i Hvidovre, som tømrer i København, og over hele Storkøbenhavn.

Som en af kernekompetencerne har vi renoveringsopgaver. Indvendige og udvendige renoveringer udføres i alle former for bygninger. Vi ved at fleksibilitet og omstillingsparathed er nødvendige parametre, således at opgaven udføres til bygherrens tilfredshed.

Viggo Pedersen & Søn A/S har også som tømrer i Rødovre og Hvidovre foretaget mange ombygninger, lige fra ombygninger af skoler i drift til indretning af kontorbygninger, der endnu ikke er i drift. Vi ved at det kræver forståelse og solid planlægning, at ombygge bygninger i drift, og har stor erfaring på området.

Vi tror på faste og trofaste kunder, og holder derfor et serviceniveau og en kvalitet i toppen af branchen. Alle typer af kunder kan håndteres, både fra erhvervslivet, institutioner og boligselskaber.

Alsidig snedker og tømrer i Hvidovre

Som snedker og tømrer i Hvidovre er vi alsidige, og håndterer en mængde forskellige opgaver. Vi kan derfor hjælpe dig med næsten enhver opgave du måtte have.

Erfaringsområdet tæller bl.a. ombygninger af laboratoriebygninger, hospitalsbygninger samt tag og facaderenoveringer.

Vi har en medarbejderstab der har fuldt os i mange år. De yder den nødvendige service og høje kvalitet, der skal til for at gennemføre et godt projekt. Du er altid garanteret et højt niveau, når vi udfører en opgave.

Energivejledning med Viggo Pedersen & Søn

I forbindelse med ombygninger, kan det blive nødvendigt med energivejledning. Vi yder den nødvendige service som uddannede energivejledere. Vi ser på hvad der nødvendigvis skal udføres, og hvordan det kan udføres rentabelt, i forbindelse med en ombygning.

Viggo Pedersen & Søn er din tømrer i Hvidovre. Kontakt os, og vi hjælper dit projekt godt på vej, også hvis det er en hovedentreprise.

Shopping Basket