Tømrer Herlev

Tømrer i Herlev med et erfarent hold af medarbejdere

Tømrer Herlev udfører ombygninger og renoveringerEr du på udkik efter en kvalificeret tømrer i Herlev eller tømrer i Glostrup, kan vi fremvise mere end 75 års erfaring som entreprenør i København og de omkringliggende kommuner. Vi holder et højt serviceniveau og samler på faste kunder.

Viggo Pedersen & Søn som din entreprenør i København og tømrer i Herlev sikrer, at du er hjulpet godt på vej, uanset opgavens omfang.

Det er vigtigt for os at kundeoplevelsen er optimal, således at fremtidige samarbejder er en selvfølge. Vi finder at et godt samarbejde er grundlaget for succes.

Gennem mange udførte opgaver, har vi samlet en kompetent liste med leverandør og underentreprenører. Det giver sikkerhed for, at hovedentrepriser kan håndteres forsvarligt, og at et kvalitetsprodukt kan leveres til tiden.

Tømrer i Herlev - Alsidig og velfunderet

Vi har mange forskellige opgave typer, og har derfor samlet erfaring og grundlag for, at løse netop dit job som tømrer Herlev. Der er bl.a. udført opgaver for kunder som eksempelvis institutioner, hospitaler og laboratorier samt andre erhvervskunder der har ønsket ombygning eller renovering. 

Vi foretager ombygninger og renoveringer for alle kundetyper som f.eks. det private erhvervsliv, offentlige og institutionelle kunder.

Vi har et erfarent hold, der for størstedelens vedkommende har været med os i mange år. De yder en service og kvalitet, og holder et niveau, der gør os i stand til at levere et solidt produkt.

Energivejledning og rådgivning fra Viggo Pedersen & Søn

Vi yder vejledning og rådgivning som energivejleder i Herlev. Når der skal energioptimeres i forbindelse med et ombygningsprojekt, er vi uddannet til at kunne hjælpe.

Vi peger på hvilke energioptimeringer der er økonomisk forsvarlige, samt hvor/ hvornår det eventuelt er nødvendigt.

Kontakt os for yderligere information.

Shopping Basket