Entreprenørfirma

Viggo Pedersen & Søn har siden 1941 leveret kvalitetssikkert håndværk til Københavnsområdet

Entreprenørfirma

Erfarent entreprenørfirma i København

Hos Viggo Pedersen & Søn er vi et pålideligt og erfarent entreprenørfirma i Rødovre, som dagligt arbejder i København og omegn. Gennem årene har vi som håndværksvirksomhed klaret os godt igennem de skiftende vilkår og den hurtige udvikling. Dette skyldes, at vi som entreprenørfirma er omstillingsparate, fleksible, og at vi har et højt kvalitetsniveau.

Viggo Pedersen & Søn A/S blev stiftet af Tømrermester Viggo Pedersen i 1941. Siden har vi beskæftiget os med alle opgaver indenfor tømrer- og bygningssnedkerarbejde, hvor vi som entreprenørfirma hovedsageligt har varetaget fagentrepriser, renoveringsopgaver og ejendomsservice. Ydermere arbejder vi også som hovedentreprenør i København samt underentreprenør på såvel større som mindre opgaver.

Rødovres ældste tømrerfirma og snedkeri

Hos Viggo Pedersen & Søn ser vi et godt samarbejde som altafgørende for et godt resultat. Vi bestræber os derfor på at yde den bedste service. Vores tømrerfirma beskæftiger udelukkende professionelle fagfolk, hvorfor du kan forvente holdbare og veludførte løsninger hver eneste gang, når vi står for at løse din håndværksmæssige opgave.

Vi sætter en ære i at hjælpe med at skabe energibesparende løsninger. Med os som dit entreprenørfirma får du en professionel løsning, og arbejdsprocessen bliver en god oplevelse. Vi er en del af Byg Garanti og Dansk Byggeri, du er derfor sikret, at kvaliteten af vores håndværk altid er i top.

Tømrerne bygger firma, bygger hytte

Indhent et tilbud

Kontakt dit lokale entreprenørfirma i dag

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om dit bygge- eller renoveringsprojekt og kommer med et tilbud på den ønskede løsning. Har du spørgsmål til os som entreprenørfirma eller om vores ydelser, besvarer vi dem ligeledes gerne.

Kontakt os allerede i dag ved at ringe til os på 36 70 68 34, skrive en mail til os på vps@vps.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.