Entreprenørfirma

Viggo Pedersen & Søn har siden 1941 leveret kvalitetssikkert håndværk til Københavnsområdet

Entreprenørfirma

Erfarent entreprenørfirma i København

Gennem årene har vi som håndværksvirksomhed klaret os godt igennem de skiftende vilkår og den hurtige udvikling. Dette skyldes vores omstillingsparathed, fleksibilitet og høje kvalitetsniveau.

Viggo Pedersen & Søn A/S blev stiftet af Tømrermester Viggo Pedersen i 1941. Siden har vi beskæftiget os med alle opgaver indenfor tømrer- og bygningssnedkerarbejde, hvor vi hovedsageligt har varetaget fagentrepriser, renoveringsopgaver og ejendomsservice. Ydermere arbejder vi også som hovedentreprenør i København samt underentreprenør på såvel større som mindre opgaver.

Rødovres ældste tømrerfirma og snedkeri

Hos Viggo Pedersen & Søn ser vi et godt samarbejde som altafgørende for et godt resultat. Vi bestræber os derfor på at yde den bedste service. Vores tømrerfirma beskæftiger udelukkende professionelle fagfolk, hvorfor du kan forvente holdbare og veludførte løsninger hver eneste gang, når vi står for at løse din håndværksmæssige opgave.

Vi sætter en ære i at hjælpe med at skabe energibesparende løsninger. Med os som dit tømrerfirma får du en professionel løsning, og arbejdsprocessen bliver en god oplevelse. Da vi er en del af Byg Garanti og Dansk Byggeri, er du sikret, at kvaliteten af vores håndværk altid er i top.

Tømrerne bygger firma, bygger hytte

Indhent et tilbud

Kontakt os for at høre nærmere om et samarbejde

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om dit bygge- eller renoveringsprojekt og kommer med et tilbud på den ønskede løsning. Har du spørgsmål til vores ydelser, besvarer vi dem ligeledes gerne.