Tømrer

Viggo Pedersen & Søn er et sikkert valg, når du skal bruge en tømrer i Rødovre

Tømrer

Alsidig og erfaren tømrer i Rødovre

Hos Viggo Pedersen & Søn udfører vi tømrerarbejde for både foreninger, privat- og erhvervskunder. Har du brug for hjælp i forbindelse med renovering eller tilbygning, kan vi hjælpe dig.

Vi løser en række forskellige opgaver i Københavnsområdet og Rødovre. Vi kan både træde til som hovedentreprenør og fagentreprenør ved dit projekt. Som din tømrer garanterer vi, at du får leveret en løsning i højeste kvalitet. Vi stiller høje krav til service og kvalitet.

Blandt andet dækker vi følgende arbejdsområder indenfor tømrer- og snedkerfaget:

  • Renovering af tag
  • Udskiftning af vinduer
  • Snedkerarbejde
  • Renovering af facade
  • Energioptimering

Tømrerarbejde og energioptimering

Vi udfører tømrerarbejde i alle omfang. Vi beskæftiger flere faglærte og erfarne tømrer, der kan hjælpe med at skabe energioptimerende løsning til din tømreropgave. Vi kan vejlede omkring de forskellige energioptimerende løsninger og lave de nødvendige beregninger for at vurdere rentabiliteten.

Med os som dit tømrerfirma kan du forvente et godt samarbejde i tæt dialog med dig. Vi ønsker at levere et stykke arbejde, som du kan være fuldt ud tilfreds med. Når vi varetager opgaven, lægger vi vægt på at holde vores aftaler, således du altid kan regne med os.

Gennemgang af opgaverne

Indhent et tilbud

Kontakt din lokale tømrer her

Når du har brug for en tømrer i Rødovre, er vi parate til at hjælpe dig. Hvad end der skal løses en større eller mindre opgave, kan du kontakte os for at få et tilbud. Vi tager gerne en snak om projektet og kommer med et uforpligtende tilbud på en løsning.

Ønsker du at tage fat i os, kan du enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk. Vi ser frem til at høre mere om projektet.