Fagentreprise

Som entreprenør og tømrer kan vi stå for at levere din fagentreprise

Fagentreprise

Fagentreprise i ethvert omfang

Hos Viggo Pedersen & Søn beskæftiger vi os med tømrer- og entrepriseopgaver vedrørende både renovering og tilbygning. Varetager vi din fagentreprise, er du sikret kvalitetshåndværk.

Når du vælger os som din samarbejdspartner ved byggeri og renovering, får du en fagentreprenør, som tager ansvar for opgaven. Vi bestræber os på at levere en løsning, som imødekommer dine ønsker. Du kan derfor forvente en samarbejdspartner, som løbende holder dig informeret om opgavens fremgang. En tæt og løbende dialog er altafgørende for os, når vi varetager din fagentreprise.

Vi har gennem en lang årrække, fået oparbejdet gode relationer og samarbejder med mange kompetente leverandører og underentreprenører. Dette er jeres sikkerhed for et kvalitetsprodukt til tiden.

Vi er en alsidig og erfaren entreprenør, og vores kompetencer dækker blandt andet de følgende områder:

Holdbart tømrer- og snedkerarbejde

Skal vi stå for at varetage din fagentreprise, tager vi en indledende snak om projektet, hvor vi grundigt sætter os ind i planen for byggeriet. Som entreprenør og tømrer har vi adskillige års erfaring, hvorfor du kan forvente grundig rådgivning og en skræddersyet løsning.

Gennem årene har vi opnået stærke håndværksmæssige kompetencer og med et stort fokus på god service, kan vi garantere, at du vil være tilfreds med samarbejdet. Leverer vi en fagentreprise, er du et stort skridt tættere på målet.

Tømrerne bygger firma, bygger hytte

Indhent et tilbud

Kontakt os her for at få et tilbud

Ønsker du en samarbejdspartner, som tager ansvar for hele entreprisen, kan vi også stå for at varetage din hovedentreprise. Således sørger vi for at koordinere alle underentreprenører samt styre økonomien.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med projektet, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak og finder en god løsning. Du kan enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.