Isolering

Hos Viggo Pedersen & Søn er du sikret den bedste isolering af din ejendom

Isolering

Tømrerfirma med speciale i isolering

Skal du have isoleret din ejendom, kan vi hos Viggo Pedersen & Søn løfte opgaven. Vi tilbyder isolering af alt fra kælder til loft.

God og effektiv isolering er en betydelig forbedring af din ejendom. Isolering skaber et bedre indeklima med jævne temperaturer og en mindre risiko for fugtskader. Med os som dit tømrerfirma kan du være sikker på en løsning i højeste kvalitet. Vi vægter godt håndværk og et godt samarbejde.

Hos os finder du en tømrer, som er specialiseret i isolering, og som kan hjælpe med at finde netop den løsning, som passer til din ejendom. Vi kan blandt andet tilbyde isolering af følgende områder:

  • Kælder
  • Loft
  • Tag
  • Skunk

Vælg en troværdig isolatør

Når din bolig skal isoleres, kan der være store fordele i at henvende sig til os. Hos Viggo Pedersen & Søn kan vi vejlede om forskellige energibesparende løsninger inden for isolering. Vi udfører relevante beregninger og finder de mest effektive løsninger.

Vi vejleder omkring, hvilke tiltag, som giver det bedste resultat og største besparelser. Hvad end det er i forbindelse med ombygning og renovering eller nybyg, sørger vi gerne for, at ejendommens isolering udføres på bedste vis.

Nærbillede af firmabilens logo

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at optimere isoleringen af din ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Vi besigtiger gerne din ejendom og kommer med et tilbud på den løsning, som vi kan anbefale dig.

For at høre nærmere kan du enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk. Vi ser frem til at høre mere om opgaven.