Serviceaftaler

Hos Viggo Pedersen & Søn vægter vi et højt serviceniveau

Serviceaftaler

Serviceaftaler med foreninger og virksomheder

Som tømrerfirma bestræber vi os på at levere det højeste serviceniveau. I adskillige år har vi hjulpet faste kunder med opgaver indenfor tømrerfaget. Har du brug for en fast fagperson til ejendomsservice hos dig, indgår vi gerne en serviceaftale.

Vi hjælper flere faste boligselskaber, kommuner, virksomheder og private. Vi sætter en ære i vores høje service- og kvalitetsniveau, hvorfor vi gerne gør en ekstra indsats for, at du er tilfreds med resultatet. Vi kender vigtigheden af god og professionel service.

Aftaler om ejendomsservice vedrører blandt andet følgende områder:

  • Reparation
  • Rengøring
  • VVS og el

Få en fast tømrer til din ejendom

Når vi indgår en serviceaftale, opbygger vi et nært kendskab til din ejendom, og de behov, som der måtte være i denne. Som din fagperson kan vi sørge for, at ejendommen altid er funktionel og indbydende. Vi beskæftiger flere erfarne og kompetente fagfolk, som alle leverer en god service hver eneste gang.

Da vi råder over 12 fuldt udstyrede servicevogne, har vi altid mulighed for at rykke ud, når der skulle opstå behov for service i din ejendom. Med værktøjet lige ved hånden, kan du altid forvente effektiv service, når du vælger os til at varetage service af din ejendom.

Facaderenovering, af lejlighedsbygning

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag for et tilbud på en aftale

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at indgå en serviceaftale, er du velkommen til at tage kontakt i os. Vi er særdeles fleksible og hjælper gerne med at finde en løsning, som på bedste vis passer dig.

For at høre mere kan du enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk. Vi tager gerne en snak om opgaven, og ser hvad vi kan gøre for at løse denne.