Hovedentreprise

Med Viggo Pedersen & Søn som hovedentreprenør ved dit projekt, kan du forvente at få leveret håndværk i høj kvalitet.

Hovedentreprise

Godt rustet til at varetage din hovedentreprise

Med et stort netværk inden for de forskellige håndværksfag kan vi stå i spidsen for dit byggeprojekt. Vi tager aktivt ansvar for, at det færdige resultat lever op til dine ønsker.

Hvad end der skal renoveres, bygges til eller om, er det nødvendigt at involvere flere fagfolk i udførelsen af en hovedentreprise. Vi sørger for, at alle dele af projektet udføres på bedste vis. For os er det vigtigt, at kunden altid får en god oplevelse så de har lyst til at samarbejde med os igen. For os er ordet samarbejde nemlig grundlaget for succes. Vi kan blandt andet stå for hovedentrepriser i forbindelse med følgende:

Tæt samarbejdspartner gennem hele processen

Med os som din hovedentreprenør kan du forvente et tæt samarbejde gennem hele bygge- eller renoveringsprojektet. I fællesskab lægger vi en realistisk plan for udførelsen af projektet, således du får et retvisende tilbud og tidsplan. Vi vejleder gerne og hjælper med at finde den rette løsning til dig.

Vi leverer håndværk i højeste kvalitet, og som faglærte tømrere og snedkere kan vi også varetage enkelte fagentrepriser. Har du brug for en entreprenør i forbindelse med en fag- eller hovedentreprise, kan du regne med vores assistance. Vores høje service- og kvalitetskrav sikrer et godt resultat og en tryg arbejdsproces.

Værkstedsbillede

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag for en snak om opgaven

Hos Viggo Pedersen & Søn kan vi hjælpe med de større byggeprojekter. Vi vægter et tæt samarbejde, hvorfor vi gerne tager en uforpligtende dialog, om hvordan vi kan hjælpe dig med opgaven. Skulle du have spørgsmål, er vi altid parate til at besvare dem.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud på den ønskede hovedentreprise.