Tømrer Glostrup

Tømrer i Glostrup leverer godt håndværk og højt serviceniveau

Tømrer Glostrup der håndterer ombygninger og renoveringerNår du vælger Viggo Pedersen & Søn A/S som entreprenør og tømrer i Glostrup, tømrer i Ballerup og Københavns området, opnår du en viden og et knowhow opsamlet over de sidste 75 år.

Vi er også kendt for det for det høje serviceniveau, som mange faste kunder i boligselskaber, kommuner og erhvervslivet har nydt godt af gennem årene.

Vi leverer et godt håndværk og en solid service, der giver kunderne lyst til at vende tilbage, og få udført nye projekter. Service er en naturlig og vigtig del af vores forretningskoncept, som vi sætter en stor ære i.

Vi har for størstedelens vedkommende, svende der har været med på vognen i mange år, og holder det høje serviceniveau, vi er kendt for. Vores vognpark består pt. af 10 stk. fuldt udstyrede servicevogne, når vi rykker ud.

Læs evt. også om: Tømrer Frederiksberg

Alsidighed er ordet som tømrer i Glostrup

Alsidigheden er i højsædet, når vi rykker ud til opgaver i Glostrup og omegn. De forskellige opgaver er meget forskellige, og vi kan derfor hjælpe dig med mange typer af tømrer og snedker arbejde.

Det kan være alt lige fra ombygninger og renoveringer af f.eks. institutioner, hospitaler, bygninger til undervisning samt andre typer af bygninger.

Vi kommer gerne til dig, og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Høj kvalitet som tømrer i Glostrup er en selvfølge, og arbejdet er ikke afsluttet førend kunden er tilfreds.

Energivejledning af uddannet energivejleder

Når bygningen skal ombygges eller renoveres, er der ofte brug for at udføre energioptimering. Hos Viggo Pedersen & Søn A/S har vi uddannede energivejledere, der kan rådgive og vejlede om fornødne energioptimeringer samt hvordan det gøres rentabelt.

Er der behov for en pålidelig tømrer i Glostrup, kommer vi gerne og giver et bud på opgaven. Vi håndterer også gerne selve hovedentreprisen. Kontakt os i dag.

Shopping Basket