Snedkeri

Som snedker kan vi hjælpe med en række opgaver i forbindelse med restaurering og reparation af ejendomme

Snedkeri

Professionelt snedkeri

Hos Viggo Pedersen & Søn kan vi på vores snedkeri udføre en række forskellige løsninger i træ. Vores faglærte snedkere og bygningssnedkere leverer håndværk i højeste kvalitet.

Når du vælger os til at udføre et stykke arbejde for dig, kan du forvente et flot og holdbart resultat. Vi har erfaring fra flere forskellige typer snedkerarbejde, og vi kan blandt andet tilbyde følgende ydelser:

  • Lægning af gulve
  • Opsætning af paneler
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Restaurering og reparation

Faglært og erfaren bygningssnedker

Som snedker er vi specialiseret i finere arbejde med træ. Vores tømrer- og snedkersvende har været ansat hos os i mange år, og de er alle uddannet til at yde den service og gode kvalitet, som vi forventer hos Viggo Pedersen & Søn.

Vi kan både varetage mindre opgaver, som når der skal sættes paneler op, samt større restaureringer af etageejendomme. Vi er en alsidig og fleksibel samarbejdspartner, og vi kan både træde til som hoved- og fagentreprenør ved dit byggeprojekt. Da vi blandt andet er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, kan du være helt sikker, når du vælger os til at udføre snedkerarbejdet. Uanset omfanget af opgaven, som vi måtte løse, prioriterer vi et godt samarbejde og en tæt dialog højt.

Tømrer tegner op på brædde

Indhent et tilbud

Kontakt os for et tilbud på en snedker løsning

Vi kan både hjælpe med en konkret løsning til din bolig eller som entreprenør. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder gerne omkring de forskellige løsning, som vi kan anbefale dig.

Som din snedker kan vi garantere, at du får en holdbar og kvalitetssikker løsning. Du kan enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk.