Facaderenovering

Skal du have renoveret facaden på din ejendom, kan vi hos Viggo Pedersen & Søn løfte opgaven

Facaderenovering

Tømrer til renovering af facader

Facaderenovering kan være en nødvendighed, når pudsen og murværket begynder at vise tegn på slid eller fugt. Vi renoverer facader på enhver type ejendom alt fra villaer og rækkehuse til etageejendomme.

Der er en række fordele at hente ved at få renoveret din ejendoms facade. Facaderenovering sikrer den længste holdbarhed af ejendommen, og er derudover med til at løfte udseendet og kvaliteten. Hos Viggo Pedersen & Søn har vi adskillige års erfaring med facaderenovering, hvorfor vi har løst en række forskellige udfordringer. 

I forbindelse med facaderenovering kan vi eksempelvis hjælpe med følgende:

  • Afrensning af murværk
  • Isolering af facade
  • Reparation af bindingsværk

Håndværk med minimal vedligeholdelse

Hos Viggo Pedersen & Søn er vi specialister i facaderenovering. Vi sætter dine ønsker i første række og hjælper gerne med at finde en løsning, som passer dig. Har du behov for at få besigtiget din ejendom med henblik på facaderenovering, tilbyder vi det gerne.

Som entreprenør har vi et tæt samarbejde med flere underentreprenører indenfor forskellige faggrupper. Vi er derfor også i stand til at træde til som hovedentreprenør eller fagentreprenør ved større byggeprojekter. Når du vælger os til at stå for tilbygning, renovering eller ombygning er du sikret et godt resultat. Med flere års erfaring indenfor tømrer- og snedkerfaget kan vi levere håndværk i højeste kvalitet med fokus på holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Facaderenovering af lejlighedsblok, nærbillede

Indhent et tilbud

Kontakt os for et tilbud på facaderenovering

Skulle du have spørgsmål vedrørende facaderenovering eller en af vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på den ønskede løsning. For at høre nærmere kan du enten ringe til os på telefon 36 70 68 34 eller skrive til os på mail vps@vps.dk.