En entreprenør i København med stor erfaring

Vi er et entreprenørfirma i København, der har mange års erfaring i byggebranchen, og lavet mange forskellige opgaver.

Så står du og mangler en entreprenør, så kan vi hjælpe dig.

Gennem tiden har Viggo Pedersen & Søn udført både store og små entrepriser i København og rundt omkring på Sjælland.

Vi går altid til opgaven med stolthed, og vi fokuserer på at levere service og kvalitet til vores kunder hver eneste gang, vi har et projekt.

Derfor betyder det meget for os, at vi har en god kommunikation med vores kunder, da det sikrer, at vi undgår misforståelser undervejs.

Gennem god kommunikation med vores kunder sikrer vi, at indfri kundens forventninger, og at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Entreprenør med ekspertise i renovering

På grund af vores mange års erfaring som entreprenør i København kan vi kalde os eksperter i renovering.

Vi er i stor berøring med opgaver inden for facaderenovering, hospitalsombygninger, laboratorieombygninger, tilbygninger tagrenoveringer, institutions – og undervisningsrenoveringer.

Så hvis du har brug for at få renoveret dit hus, dine erhvervs- eller offentlige bygninger kan vi hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, på dit projekt. Vores høje kvalitet og samarbejde er en selvfølge, og vi er ikke færdige med arbejdet før vi og vores kunder er tilfredse.

Hovedentrepriser

Viggo Pedersen & Søn har igennem mere end 75 år været hovedentreprenør.

Af de seneste store opgaver kan nævnes; Tag-, og facaderenovering for ejerforening på Østerbro, Nye fysik-, og kemilokaler for NEXT, ny
reception for Professionshøjskolen Metropol, Udvidelse af skole i Rødovre, samt Ombygning af pulpiturer i Brorsons Kirke samt mange andre opgaver i København.

Du kan på vores licitation- og referenceside finde mere information omkring igangværende og udførte entrepriser.

Så har du brug for en entreprenør i København og omegn, hvor høj kvalitet og en god kommunikation er en selvfølge, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud eller gode råd om dine muligheder.