Tømrer Ballerup

Tømrer i Ballerup med erfaring i alle typer af byggeri

Alsidig og kompetent tømrer BallerupSkal du have udført tømrerarbejder og snedkerarbejde, har vi hele 75 års erfaring i branchen som tømrer i Ballerup, København og omegn.

Hos os kan man regne med kvaliteten, hvilket giver sig udslag i faste kunder år efter år. Vi håndterer alle typer kunder, lige fra mindre til større virksomheder. Vores kunde portefølje tæller kunder i det offentlige, boligselskaber samt kommunale kunder.

Vi har f.eks. i øjeblikket rammeaftaler med Ballerup og Københavns Kommune, og påtager os selvfølgelig også arbejde som tømrer i København.

Vi har erfaringer med alle typer af byggeri, oparbejdet gennem årene, og kan derfor påtage os næsten alle typer af jobs som tømrer og snedker.

Tømrer i Ballerup med erfaring i alle typer af byggeri

Vores arbejder er som oftest som tømrer i Herlev og omegn. Vi håndterer variation i jobbene, og er derfor i stand til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Vi klarer komplicerede opgaver som f.eks. laboratorieombygninger, hospitalsombygninger og institutionsrenoveringer som tømrer i Ballerup. Derudover alle typer af renoveringer og ombygninger samt tagrenoveringer.

Vi er som ansvarlig virksomhed i stand til at holde på vores medarbejdere gennem mange år, og har derfor en homogen arbejdsstyrke at stille til rådighed.

Den gode kvalitet og service finder du hos Viggo Pedersen & Søn A/S. Vi udfører opgaven til kundens tilfredshed, og til tiden.

Energivejledning af kvalificeret energivejleder

Viggo Pedersen & Søn A/S er som uddannet energivejleder, rustet til at vejlede dig i energioptimering i forbindelse med renoveringer og ombygninger. Vi ser på hvad der er rentabelt, og hvornår en løsning er nødvendig.

Vælger du Viggo Pedersen & Søn som entreprenør i København, eller til dit projekt i Ballerup, kan du være sikker på et veludført arbejde. Kontakt os for yderligere information.

Shopping Basket