Kompetencer

Tømrer Brøndby med oparbejdet alsidighed

Vi har som virksomhed mere end 75 års erfaring med tømrer og snedkerarbejde i bl.a. Brøndby. 

Vores forskellige typer af kunder tæller for eksempel: Kunder i det private, i erhvervet, boligselskaber og kommuner som tømrer i Brøndby.

Vi har oparbejdet en alsidighed med mange forskellige typer arbejder indenfor tømrer og snedker nichen, og det gælder bygninger af alle størrelser.

Alsidighed og erfaring som tømrer i Brøndby

Vi har mange opgaver i Københavns- området og som tømrer i Brøndby, og er naturligvis også din tømrer i Rødovre. De forskellige typer opgaver er meget forskellige, og vi har derfor også mulighed for at hjælpe dig, uanset typen af arbejdet.

Vores primære erfaring er indenfor hospitals og laboratorieombygninger, samt andre ombygninger, facade – og tagrenoveringer, institutionsrenoveringer og undervisningsrenoveringer.

Vi har en stab af medarbejdere, der har været med os i mange år. De yder den eminente kvalitet, der forventes som tømrer i Brøndby, og som der internt forventes hos Viggo Pedersen & Søn A/S. Du kan derfor forvente service, god kvalitet samt veludført arbejde når vi rykker ud til et job i Brøndby.

Energivejledning i Brøndby

Som uddannet energivejleder er Viggo Pedersen & Søn A/S i stand til at give råd, og den nødvendige energivejledning.

Vi kan vejlede dig i forbindelse med en renovering om f.eks. energioptimering. Vi kan pege på hvad der er rentabelt, og evt. helt nødvendigt at udføre.

Viggo Pedersen & Søn som tømrer til dit arbejde i Brøndby, er et godt valg. Vi holder hvad vi lover, og du får udført et stykke arbejde til fuld tilfredshed.

Kontakt os for et konkret tilbud

Shopping Basket