Entreprenør København

Entreprenør i København med stor erfaring

Entreprenør København der leverer service og kvalitetVi er en entreprenør i København, samt tømrer i København, der har mange års erfaring i byggebranchen, og laver mange forskellige opgaver.

Står du og mangler et byggefirma til din opgave, kan vi hjælpe dig.

Gennem tiden har Viggo Pedersen & Søn udført både store og små entrepriser i København og rundt omkring på Sjælland.

Vi går altid til opgaven med stolthed, og vi fokuserer på at levere service og kvalitet til vores kunder hver eneste gang, vi har et projekt.

Derfor betyder det meget for os, som din entreprenør i København at vi har en god kommunikation med vores kunder, da det sikrer, at vi undgår misforståelser undervejs.

Gennem god kommunikation med vores kunder sikrer vi, at indfri kundens forventninger, og at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Entreprenør i København med ekspertise i renovering

På grund af vores mange års erfaring som entreprenør i København kan vi kalde os eksperter i renovering.

Vi er i stor berøring med opgaver inden for facaderenovering, hospitalsombygninger, laboratorieombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer, institutions – og undervisningsrenoveringer.

Så hvis du har brug for at få renoveret dine erhvervs- eller offentlige bygninger kan vi hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, på dit projekt. Vores høje kvalitet og samarbejde er en selvfølge, og vi er ikke færdige med arbejdet før vi og vores kunder er tilfredse.

Entreprenør København med hovedentrepriser

Viggo Pedersen & Søn har igennem mere end 75 år været hovedentreprenør.

Af de seneste store opgaver kan nævnes; Tag-, og facaderenovering for ejerforening på Østerbro, nye fysik-, og kemilokaler for NEXT, ny reception for Professionshøjskolen Metropol, Udvidelse af skole i Rødovre, samt Ombygning af pulpiturer i Brorsons Kirke samt mange andre opgaver i København.

Du kan på vores licitation- og referenceside finde mere information omkring igangværende og udførte entrepriser.

En entreprenør i København er nødt til at være innovativ

Man kan være helt sikker på, at man ikke klarer kårene i den hårde byggebranche, hvis ikke man sørger for at være innovativ. Som entreprenør i København står man midt i orkanens øje når det gælder nye kunder og at udføre gode og kvalitetsbevidste opgaver.

Man er nødt til at tænke over hvordan man er innovativ og fremadsynet, for at adskille sig fra andre virksomheder. Det handler tit om at finde lige den balance, hvor man hverken er for kreativ, men heller ikke for konservativ i sin tankegang og handlemønstre.

Byggefirma med en stabil vækst

Når det kommer til bygge- og tømrer i København, eller faktisk en hvilken som helst branche så gælder det, at man er nødt til at have en god stabil vækst. Dette gælder både hvis du arbejder inden for fagentrepriser, men også med storentrepriser.

Vækst er kernen til den succes, som man i firmaet startede med at tænke ud fra, og derfor er denne vækst noget, som man tilstræber at opnå, i forbindelse med udviklingen af ens entreprenør virksomhed i København.

Har du brug for en entreprenør i København og omegn, hvor høj kvalitet og en god kommunikation er en selvfølge, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud eller gode råd om dine muligheder.

Shopping Basket