Tømrer i Herlev - Viggo Pedersen & Søn

Er du på udkik efter en kvalificeret tømrer i Herlev kan vi fremvise mere end 75 års erfaring i entreprenør og tømrer/ snedkerarbejde i København og de omkringliggende kommuner. Vi holder et højt serviceniveau og samler på faste kunder.

Det er det vigtigste at kundeoplevelsen er optimal, således at fremtidige samarbejder er en selvfølge. Vi finder at et godt samarbejde er grundlaget for succes.

Gennem mange udførte opgaver, har vi samlet en kompetent liste med leverandør og underentreprenører. Det giver sikkerhed for, at hovedentrepriser kan håndteres forsvarligt, og at et kvalitetsprodukt kan leveres – og til tiden.

Tømrer Herlev

En tømrer med alsidighed i Herlev

Vi har mange forskellige opgave typer, og har derfor samlet erfaring og grundlag for, at løse netop dit job i Herlev. Der er bl.a. udført opgaver for kunder som eksempelvis institutioner, hospitaler og laboratorier, der har ønsket ombygning eller renovering. 

Vi foretager ombygninger og renoveringer for alle kundetyper som f.eks. det private erhvervsliv, offentlige og institutionelle kunder samt privatkunder.

Vi har et erfarent hold, der for størstedelens vedkommende har været med os i mange år. De yder en service og kvalitet, og holder et niveau, der gør os i stand til at levere et solidt produkt.

Energivejledning i Herlev fra Viggo Pedersen & Søn

Vi yder vejledning og rådgivning som energivejleder i Herlev. Når der skal energioptimeres i forbindelse med et ombygningsprojekt, er vi uddannet til at kunne hjælpe.

Vi peger på hvilke energioptimeringer der er økonomisk forsvarlige, samt hvor/ hvornår det eventuelt er nødvendigt.

Viggo Pedersen & Søn som din entreprenør og tømrer i Herlev, sikrer at du er hjulpet godt på vej, uanset opgavens omfang.