Tømrer i Ballerup - Viggo Pedersen & Søn

Skal du have udført tømrerarbejder og snedkerarbejde, har vi hele 75 års erfaring i branchen i Ballerup og København og omegn.

Hos os kan man regne med kvaliteten, hvilket giver sig udslag i faste kunder år efter år. Vi håndterer alle typer kunder, lige fra mindre til store virksomheder samt private. Vores kunde portefølje tæller kunder i det offentlige, boligselskaber, kommunale kunder samt private.

Vi har f.eks. i øjeblikket rammeaftaler med Ballerup og Københavns Kommune.

Vi har erfaringer med alle typer af byggeri, oparbejdet gennem årene, og kan derfor påtage os næsten alle typer af tømrerjobs i Ballerup.

Tømrer Ballerup

Alsidighed tømrer i Ballerup

Vores arbejder er som oftest i København og omegn. Vi håndterer variation i jobbene, og er derfor i stand til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Vi klarer komplicerede opgaver som f.eks. laboratorieombygninger, hospitalsombygninger og institutionsrenoveringer. Derudover alle typer af renoveringer og ombygninger samt tagrenoveringer.

Vi er som ansvarlig virksomhed i stand til at holde på vores medarbejdere gennem mange år, og har derfor en homogen arbejdsstyrke at stille til rådighed.

Den gode kvalitet og service finder du hos Viggo Pedersen & Søn A/S. Vi udfører opgaven til kundens tilfredshed, og til tiden.

Energivejledning Ballerup

Viggo Pedersen & Søn A/S er som uddannet energivejleder, rustet til at vejlede dig i energioptimering i forbindelse med renoveringer og ombygninger. Vi ser på hvad der er rentabelt, og hvornår en løsning er nødvendig.

Vælger du Viggo Pedersen & Søn som entreprenør til dit projekt i Ballerup, kan du være sikker på et veludført arbejde.