Kvalitetsbevist tømrer og snedker i København

Vi har mere en 75 års erfaringer i at levere tømrer – og snedkerarbejde i København, FrederiksbergBallerup, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Hvidovre, Herlev og øvrige omegn.

Snedker København

Vores service og kvalitet er altid i top, hvilket også gør, at vi med årene har fået mange faste kunder.

Der er ingen kunder, der er for store eller for små til os.

Derfor har vi både kunder i det private, i erhverv, forskellige boligselskaber og Kommuner.

For eksempel har vi været Rødovre Kommunes faste servicetømrer siden 1943, og vi har også rammeaftaler med Ballerup Kommune og Københavns Kommune.

Det gør, at vi er vant til at lave mange forskellige opgaver inden for tømrer og snedker arbejde, og derfor også har mange års erfaringer med forskellige opgavetyper i alle typer byggerier af forskellige størrelser.

Alsidighed

Vores opgaver befinder sig oftest i København, Frederiksberg, Ballerup, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Hvidovre eller Herlev. og er meget varierede, og derfor vil vi også kunne hjælpe dig, hvis du har en opgave der kræver en tømrer eller snedker, som du skal have løst.

Vi har blandt andet stor erfaring inden for hospital – eller laboratorieombygninger, til – og ombygninger, facade – og tagrenoveringer, institutionsrenoveringer og undervisningsrenoveringer.

Vores tømrer- og snedkersvende har været ansat hos os i mange år, og de er uddannet til at yde den service og gode kvalitet, som vi forventer af os selv hos Viggo Pedersen & Søn A/S.

Derfor er du altid garanteret en god kvalitet og service, når vi kommer og laver et stykke arbejde for dig.

Tømrer København

Energivejledning hos Viggo Pedersen & Søn

Vi er i Viggo Pedersen & Søn A/S uddannet energivejleder.

Det betyder, at vi er uddannet til at kunne vejlede dig i energioptimering i forbindelse med en renovering.

Vi kan vejlede dig i hvilke energioptimeringer der er rentable, samt hvornår de er nødvendige.

Når du vælger Viggo Pedersen & Søn som din entreprenør, er du hjulpet godt på vej, hvad enten det er i København, Frederiksberg, Ballerup, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Hvidovre eller Herlev.